Als u geen aangifte meer wilt doen aan de criminele organisatie genaamd overheid: voorbeeldbrief

als-u-geen-aangifte-meer-wilt-doen-aan-de-criminele-organisatie-genaamd-overheid:-voorbeeldbrief

13-01-22 02:48:00,

Als u ook tot de conclusie gekomen bent dat u geen gift meer aan de criminele organisatie die zich ‘overheid’ noemt, wenst te doen, hoe zou u dat dan kunnen doen? Eerder al lichtte ik toe hoe het kabinet Rutte IV feitelijk de voortzetting van de voorgaande terreurgroep Rutte is. Natuurlijk zien we de bekende stoelendans van het schuiven van poppetjes en hier en daar wat nieuwe gezichten, om zo de boosheid van het volk op een nieuw gezicht af te kunnen wenden. Die kun je dan vervolgens niet kwalijk nemen wat de voorganger gedaan heeft. Zo gaat dat.

Persoonlijk kies ik ervoor geen aangifte te doen aan de criminele organisatie die zich overheid noemt. Waarom zulke ferme termen als ’terreurgroep’ en ‘criminele organisatie’? Welnu, het kabinet Rutte III pleegde meerdere aanslagen op het volk:

  • Lockdowns die de economie molesteerden, inflatie bewerkstelligden en financiële, emotionele en psychologische schade onder de bevolking tot gevolg hadden (niet te spreken over de gestegen zelfmoordcijfers);
  • De eis om een staaf in mensen hun neus te duwen als bewijs voor besmetting met een virus dat nog nooit geïsoleerd is en waarvan de samenstelling gebaseerd is op aannames (toelichting);
  • De eis om je te laten injecteren met een goedje dat meer schade lijkt te bewerkstelligen dan dat het effect heeft tegen een virus dat nog nooit geïsoleerd is en waarvan de veronderstelde besmettelijkheid gebaseerd is op die tests (die testen voor een virus dat slechts als computermodel bestaat);
  • De introductie van uitsluitingsfascisme via bewijs voor toegang (QR code);
  • De introductie van ‘boosters’, wat puur een marketing naam is voor de zelfde rommel waarvan de onschadelijkheid niet vooraf bewezen is en waarvan verondersteld wordt dat het ernstige ziekte voorkomt (maar geen besmettingen), maar zeer waarschijnlijk de veroorzaker van ziekteverschijnselen en sterfte is;
  • De toeslagenaffaire als aanslag op de armsten der samenleving die daardoor soms zelfs hun kinderen uit huis geplaatst zagen worden;
  • De aanslag op Groningers via de gaswinning die de grond deed verzakken en vele huizen waardeloos maakte;
  • enzovoort enzovoort

De definitie van een terrorisme volgens de Van Dale XIV (2005) is: (het plegen van) gewelddaden (individuele of collectieve aanslagen, gijzelingen, verwoestingen) ter demoralisering van de bevolking om een politiek doel te bereiken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: