Brief van een verpleegster

brief-van-een-verpleegster

13-01-22 02: 00: 00,

door Birgit Walter

Geachte dames en heren, Geachte staatsminister Köpping, Geachte minister-president Kretschmer, Geachte vertegenwoordigers van onze Vrijstaat Saksen, Geachte politici, Geachte vertegenwoordigers van de pers,

Ik zou u vandaag willen schrijven vanwege de huidige gebeurtenissen. Ik schrijf je omdat ik bang ben. Ik ben bang voor onze gezamenlijke toekomst. En ik hoop en wens zo dat ik een persoonlijk antwoord van u zal krijgen, beste mevrouw Köpping, beste mijnheer Kretschmer. Dat u persoonlijk zult antwoorden op mijn regels, die ik u vol zorgen schrijf.

Dat we misschien, als uw tijd het toelaat, samen aan tafel gaan zitten, met vertegenwoordigers van ziekenhuis en zorg, samen, waarderend luisterend naar de ander, zijn gedachten en gevoelens, zijn zorgen en angsten serieus nemend en samen werkend voor de mensen in dit land, voor de mensen in onze Vrijstaat Saksen, voor de mensen in de ziekenhuizen, voor alle mensen die aan of in verband met Corona zijn overleden, voor alle mensen die kort na de inenting ernstige ziekten kregen.

Voor alle duidelijkheid, ik ben absoluut geen Corona ontkenner, ik waardeer en respecteer uw werk zeer.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: