De Britse regering zegt dat het sterftecijfer van gevaccineerden 286% hoger ligt dan dat van ongevaccineerden.

de-britse-regering-zegt-dat-het-sterftecijfer-van-gevaccineerden-286%-hoger-ligt-dan-dat-van-ongevaccineerden.

13-01-22 02:34:00,

De meest recente gegevens van de Britse regering laten een verontrustende trend zien onder de “volledig gevaccineerden”, die duidelijk in een veel hoger tempo sterven dan de ongevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

Volgens de cijfers sterven er nu 286 procent meer mensen die een vaccinatie tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) hebben gekregen dan mensen die hun immuunsysteem en DNA met rust hebben gelaten, zie ook Frontnieuws Drie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen.

Tot nu toe hebben meer dan een miljoen mensen ernstige verwondingen opgelopen of zijn gestorven als gevolg van de injecties. En dit is een voorzichtige schatting gebaseerd op officiële overheidsgegevens, waarvan bekend is dat er deze ondergerapporteerd zijn.

Ben Armstrong, presentator van The Ben Armstrong Show, gaat dieper op het onderwerp in in de volgende video van Brighteon:

286% More Deaths of Vaccinated Than Unvaccinated Says UK Government Data

Armstrong legt uit dat de gevaccineerden met de beste gezondheidsresultaten degenen zijn die slechts één injectie hebben genomen en daarna zijn gestopt. De slechtst presterende mensen zijn degenen die er twee of meer hebben genomen.

Het lijkt erop dat hoe meer injecties iemand neemt, des te groter het risico is dat hij overlijdt.

“Het zijn de mensen die twee of drie keer zijn gevaccineerd die sterven aan Covid-19,” zegt Armstrong.

De vaccins zijn wat mensen doodt, niet covid

Armstrong gelooft blijkbaar dat deze mensen sterven aan Covid-19, maar het feit is dat het covidvirus nooit is geïsoleerd of zelfs bewezen dat het bestaat.

Sommige mensen zijn sinds het begin ziek geworden van iets (ernstige seizoensgriep?), maar we hebben echt een stijging van het aantal sterfgevallen door het covidvaccin gezien.

Sindsdien zijn de ziekenhuizen naar verluidt overstroomd met zieke, volledig gevaccineerde mensen die intensieve zorg moeten ondergaan voor hun vaccinatieverwondingen. Velen van hen komen uiteindelijk te overlijden.

Velen geloven dat de zogenaamde “covid-sterfgevallen” onder de volledig gevaccineerden gewoon vaccindoden zijn. Het virus zit onder andere in de flesjes en wordt geïnjecteerd bij mensen die later ziek worden of sterven.

Armstrong noemt ook het recente rapport van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsgigant OneAmerica over de stijging van het aantal doodsoorzaken met 40 procent in de hele sector.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: