De resultaten van de besprekingen in de NAVO-Rusland Raad

de-resultaten-van-de-besprekingen-in-de-navo-rusland-raad

13-01-22 12: 21: 00,

USA vs. Rusland

Op 12. In januari vonden de eerste besprekingen in de NAVO-Rusland-Raad sinds lange tijd plaats, in het kader van de onderhandelingen over wederzijdse veiligheidsgaranties tussen Rusland en de VS. Helaas waren er geen resultaten.

Ik heb reeds in detail verslag uitgebracht over de resultaten van de besprekingen tussen Rusland en de VS in Genève, de details zijn hier te vinden. De gesprekken in Genève waren de eerste gespreksronde van deze week. Zij zijn nu gevolgd door de besprekingen van de NAVO-Rusland-Raad en er zullen nog meer besprekingen volgen in het kader van de OVSE.

In zijn persconferentie na de besprekingen in Genève heeft de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Ryabkov de eisen en voorstellen van Rusland herhaald en verklaard dat pas na afloop van alle drie gespreksronden kan worden beoordeeld of het zinvol is de besprekingen voort te zetten en in welke vorm dat zou kunnen gebeuren. Daarom zal ik hier slechts kort ingaan op de besprekingen van de NAVO-Rusland-Raad en wachten met een definitieve analyse,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: