De stilte van de media: SARS-CoV-2 blijkbaar ontwikkeld met geld van de Amerikaanse regering

de-stilte-van-de-media:-sars-cov-2-blijkbaar-ontwikkeld-met-geld-van-de-amerikaanse-regering

13-01-22 05: 17: 00,

Op 12. In oktober berichtte ik over gepubliceerde Pentagon-documenten waaruit blijkt dat SARS-CoV-2 is ontwikkeld met geld van de Amerikaanse regering. Het is interessant hoe verschillend de Duitse media berichten, als ze dat al doen.

Am 12. In januari meldde ik – met de nodige voorzichtigheid voor een leek – dat in de VS documenten waren gepubliceerd waarin het virus SARS-CoV-2, dat covid-19 veroorzaakt, werd beschreven als “een recombinant vleermuisvirus dat door Amerika is gecreëerd, of zijn voorlopervirus “, dat “zoals vermoed in de hypothese van het lek rond het Wuhan lab, werd gecreëerd door het Eco Health Alliance programma aan het Wuhan Institute of Virology (WIV)”. Als je niet bekend bent met mijn artikel van 12. Januari, moet je lezen voor een beter begrip, omdat dit artikel erop voortbouwt. U kunt het artikel hier vinden .

De documenten

Het bericht en de gepubliceerde documenten zijn duidelijk authentiek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: