Dit is hoe de VS aan ‘dialoog’ doen, door Pepe Escobar

dit-is-hoe-de-vs-aan-‘dialoog’-doen,-door-pepe-escobar

13-01-22 05: 20: 00,

Het was de eerste Rusland-NAVO-vergadering op hoog niveau sinds 2019 â onmiddellijk na de non sequitur van de Amerikaans-Russische âveiligheidsgarantieâ dialoog zonder dialoog eerder in de week in Genève.

Dus wat gebeurde er in Brussel? In wezen weer een dialoog zonder dialoog â compleet met een Kafkaiaans NAVO-voorwoord: wij zijn bereid tot dialoog, maar de voorstellen van het Kremlin zijn onaanvaardbaar.

Dit was een double down van de Amerikaanse gezant bij de NAVO, Julianne Smith, die Rusland preventief de schuld gaf van de acties die deze ramp âversneld hebbenâ.

Nu zou elk voelend wezen in heel Eurazië en op het Europese schiereiland bekend moeten zijn met de twee belangrijkste rationele eisen van Rusland: geen verdere uitbreiding van de NAVO en geen raketinstallaties aan zijn grenzen.

Laten we nu overschakelen op de spinmachine. NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenbergâs platitudes waren voorspelbaar trouw aan zijn spectaculaire middelmatigheid. Over de reeds voorgekauwde dialoog zei hij dat het âbelangrijk was een dialoog te beginnenâ.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: