Een wereld in hypnose: vaccin of vrijheid?

een-wereld-in-hypnose:-vaccin-of-vrijheid?

13-01-22 04:00:00,

De wereld is onder hypnose gebracht. Velen zullen dat niet herkennen en dat is precies hoe goede hypnose werkt. De wereld is door een combinatie van kwaadwilligheid, hebzucht, drang naar macht en commerciële opportuniteit in een ongekend gevaarlijk vaarwater gebracht: de kans dat de vrije natiestaat ten einde is. Op een fundament van toch al ziek geworden samenleving van vervreemding, verdeling en individualisme kan dit kwaad sneller gedijen dan ons realiteitsbesef kan bijhouden. Uitvinder en meervoudig patenthouder van mRNA-techniek, de basis voor de huidige Covid-vaccins, en kritisch volger van de huidige vaccinatiecampagne, geeft zijn kijk op het risico van verlies van de vrije natiestaat.

Dr. Robert Malone baseert zijn visie op de huidige tijd op de kennis en inzichten van Matthias Desmet psychotherapeut en professor klinische psychologie aan de Gentse universiteit. In een gesprek voor online kanaal De Nieuwe Wereld uitte hij zijn zorgen over de massa-hypnose waaronder een deel van de wereldbevolking door de 24/7 mediale berichtgeving is gebracht. Robert Malone borduurt daar op door.*

De basis van het denken van Desmet en daarmee dat van Malone is het begrip ‘Mass Formation Psychosis’. Het is een vorm van hypnose, maar dan van een grote groep, in dit geval een aanzienlijk deel van de wereldbevolking. Malone refereert aan wat de Duitse bevolking overkwam in de 1930-er jaren en maakt daarmee de in Nederland zo vaak bekritiseerde vergelijking. Malone spreekt van een toen zeer hoog opgeleide Duitse bevolking waarvan iedereen zich later afvroeg hoe zo’n ook cultureel ontwikkelde bevolking zo kon vallen voor de totalitaire ideeën van het NAZI-regiem of zoals Malone het zegt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: