Gekochte komieken: Waarom Eckard von Hirschhausen 1,4 miljoen dollar kreeg van Bill Gates

gekochte-komieken:-waarom-eckard-von-hirschhausen-1,4-miljoen-dollar-kreeg-van-bill-gates

12-01-22 11: 47: 00,

De Duitse komiek en voorvechter van de officiële Corona-vertelling ontving 2021 in maart 1,4 miljoen dollar van de Bill and Melinda Gates Foundation. Waarvoor?

Een van de interessantste pagina’s op het internet is de “Committed grants” pagina van de Bill and Melinda Gates Foundation. De site heeft mijn anonieme informant Mr. X en mij ook zeer goed gediend bij het werken aan mijn nieuwe boek “Inside Corona“, want daar kun je alle subsidieprogramma’s zien die de Gates Foundation in de loop 20 van de jaren heeft gefinancierd. Wij hebben de pagina geanalyseerd met behulp van speciale software omdat het onmogelijk is “met de hand” een overzicht te krijgen van de inmiddels bijna 31.000 betalingen en de bijbehorende programma’s die Gates sinds het jaar 2000 heeft verricht.

Maar zelfs als men, zoals de heer X en ik de afgelopen maanden hebben gedaan, zeer intensief door de massa gegevens graaft,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: