Het bagatelliseren van vaccinatie

het-bagatelliseren-van-vaccinatie

13-01-22 03: 00: 00,

Laten we dus het werk doen van hen die in de redactiekantoren van de toonaangevende media zitten en zich aan ons belastinggeld te goed doen. Ik heb het over de mensen wier banen wij elk jaar met miljarden euro’s subsidiëren, ook al verzaken zij op criminele wijze hun verdomde plicht. Wij betalen hen om hun eigen onderzoek te doen, op een evenwichtige manier verslag uit te brengen en wangedrag in de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap niet uit de weg te gaan.

De mensen die van ons geld leven hebben de plicht ervoor te zorgen dat de verschillende meningen in een pluralistische samenleving worden gehoord en objectief worden onderzocht. Zij moeten met hun berichtgeving de samenleving beschermen tegen autocratische tendensen, vernauwing van het discours en censuur. Dat is de taak van de media! Maar we lijken alleen te maken te hebben met rent-a-mouth, attitude en opinie journalistiek.

Helaas, aangezien geen van de duur betaalde journalisten en redacteuren van de publieke media zich verantwoordelijk voelen om een beetje onderzoek te doen, maar er de voorkeur aan geven om uit te typen wat PR-bureaus en lobbygroepen verkondigen als de enige waarheid, zullen we als samenleving het heft in eigen handen moeten nemen. Laten we daarom het mRNA vaccin van het bedrijf BioNTech eens in detail bekijken, de ingrediënten bekijken en de feiten met de mythes vergelijken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: