Het leugenpaleis

het-leugenpaleis

13-01-22 07:00:00,

Door Carina Knapen, advocaat in België

Deze post [red: op social media] is een reactie op de standpunt van De Croo in het VTM (red.: Vlaamse TV-zender) nieuws van 09.01.2022 om 13u. Kritische stemmen hebben geen andere keuze dan het oreer van experts en politici via social media te becommentariëren op risico om voor de zoveelste keer geblokkeerd te worden omwille van HUN mening.

“Zij” mogen alles en wij worden de mond gesnoerd om de leugen in te dekken. Mewe is zowat het enige medium waar de vrijheid van meningsuiting nog gerespecteerd wordt.

We zien al anderhalf jaar dezelfde eenheidsworst die gebracht wordt door ankers [red.: Vlaamse nieuwspresentatoren] die geen idee hebben waarover ze spreken. Ze lezen gewoon de autocue af en stellen vooral – vooral –  geen vervelende vragen. En aan de andere kant van de tafel steeds dezelfde experts en politici die gigantisch uit hun nek lullen, wat perfect kan want… er is geen tegenspraak. Ze kunnen hun zegje doen zonder onderbroken te worden. Niemand in de studio die hen een strobreed in de weg legt of ze tegenspreekt.

En zo gebeurde het vandaag dus weer dat ene Alexander De Croo tijdens het VTM  nieuws van heden om 13 uur ongegeneerd eender wat uit zijn kas heeft kunnen slagen [red.: iets vertellen wat kant noch wal raakt].
Laat ons zijn woorden eens wat van dichterbij bekijken en vergelijken met eerdere standpunten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: