Inmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in

inmiddels-stort-het-covid-narratief-in-pfizrael-in

13-01-22 12:39:00,

Tien belangrijke aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het narratief.

Beste vrienden,

“De golf komt eraan. Het komt eraan en er is geen manier om het te voorkomen, waar ook ter wereld. Gedurende de korte periode van deze nieuwe golf hopen we dat risico-individuen vermijden om naar buiten te gaan, of dit minder zullen doen, zeker nadat ze zijn blootgesteld.”

Wie heeft die woorden uitgesproken? Wie heeft het aangedurfd om geforceerde bescherming voor risicogroepen voor te stellen?

Een van onze moedige wetenschappers? Dezelfde wetenschappers die werden neergesabeld en besmeurd als “COVID-ontkenners”?

Nope. Het was niemand minder dan de premier van Israël.

Israël is in vele aspecten van de COVID waanzin een wereldleider geweest, vooral bekend als het wereldwijde lab van Pfizer.

Een uiterst handig, gratis lab met vooraanstaande wetenschappers en instituten die op de loonlijst van Pfizer staan, en een gelukkig gebrek aan enig zinvol controlesysteem voor negatieve gevolgen van vaccinaties.

Maar niet meer…..
De afgelopen weken is het narratief in een versneld tempo in elkaar gestort.

De Omicron-variant, hoewel niet dodelijk voor mensen, is in feite dodelijk gebleken voor het narratief en wat er nog over is van vertrouwen tussen de burgers van Israël en het Ministerie van Volksgezondheid.

Hier zijn de 10 belangrijkste aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het verhaal:

1. De redacteur van Israëls belangrijkste nieuwswebsite, die eerder weigerde artikelen te publiceren die het mainstream-narratief over lockdown en vaccindwang tegenspraken, schrijft plotseling:

“Genoeg van COVID – laat de kudde vrij!”

Veel andere verslaggevers en bureaucraten vinden plotseling hun verstand, moed of interesse om het narratief in twijfel te trekken. Vaak kiezen ze daarbij scherpe bewoordingen.

Anderen zijn gewoon plotseling stilgevallen.

2. De leugens komen steeds vaker voor, zijn schaamteloos en veel duidelijker. Een voorbeeld:

Op 23 december kondigde Dr. Sharon Alroy-Preis, hoofd van de Israëlische Volksgezondheid, in De Knesset aan dat in de afgelopen 45 dagen in Zuid-Afrika ongeveer 900 COVID-doden zijn geregistreerd, waarvan de meeste Omicron-gevallen waren.

Dergelijke flagrante leugens werden eerder vermeden.

3. Domme wanhopige pogingen om de bevolking schrik aan te jagen door infectiepercentages van 99% te voorspellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: