Julian Assange: Duizend dagen in de gevangenis van Belmarsh

julian-assange:-duizend-dagen-in-de-gevangenis-van-belmarsh

13-01-22 08: 00: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Julian Assange zit nu al meer dan 1,000 dagen in de maximaal beveiligde faciliteiten van de Belmarsh-gevangenis. Ter gelegenheid van zijn 1,000ste dag van gevangenschap kwamen actievoerders, supporters en geestverwanten bijeen om hun steun, verontwaardiging en solidariteit te betuigen over deze uiterst misdadige politieke detentie.

Alison Mason van het Julian Assange Defence Committee herhaalde de opmerkingen die zij die dag op een bijeenkomst voor de Australische Hoge Commissie in Londen al lang over de gevangenschap had gemaakt. De oprichter van WikiLeaks is ten onrechte opgesloten “voor het publiceren van de oorlogsmisdaden van het Amerikaanse leger die naar hem gelekt zijn door klokkenluider Chelsea Manning.” Zij,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: