Klokkenluiders redden levens door te verklikken

klokkenluiders-redden-levens-door-te-verklikken

,

Klokkenluiders bewijzen dat men niet alle onrecht hoeft te aanvaarden als regen en sneeuw. Ze verklikken wat er zich afspeelt achter de schermen. Door hun moedig optreden hebben ze het ergste al kunnen voorkomen. Hier zijn een paar voorbeelden.

[verderlezen]

Lizenz: Creative Commons-Lizenz mit Namensnennung

Klokkenluiders redden levens door te verklikken

10.01.2022 | www.kla.tv/21252

Klokkenluiders redden levens door te verklikken Klokkenluiders bewijzen dat men niet alle onrecht hoeft te aanvaarden als regen en sneeuw. Dezen verklikken wat er zich afspeelt achter de schermen. Zo brengt bijvoorbeeld ex-Pfizer-werkneemster Karen Kingston aan het licht hoeveel dodelijke verontreinigende stoffen aan vaccins werden toegevoegd. De voormalige vice-president van vaccinfabrikant Pfizer, Dr Michael Yeadon, gaat zelfs zo ver dat hij deze vaccinatie als moord typeert! Klokkenluider Brooke Jackson, regionaal directrice bij de onderzoeksorganisatie Ventavia Research Group, wendde zich rechtstreeks tot het medisch tijdschrift British Medical Journal om melding te maken van bedrog tijdens de klinische studies met het BioTech-Pfizer-vaccin. Al in 2009 bracht journaliste Jane Burgermeister, dankzij aan haar toegespeelde informatie, aan het licht hoe de vaccingigant Baxter een pandemie probeerde te veroorzaken door middel van besmette vaccins. Ook zij kon het ergste voorkomen door haar moedig optreden.

van hm.

Klokkenluiders redden levens door te verklikken

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: