“Maak een einde aan de onmenselijke discriminatiewoede”

13-01-22 12: 00: 00,

“Maak een einde aan de onmenselijke discriminatiewoede”

Gepubliceerd op 13. Januari 2022 door RL.

Het zou binnenkort nog ongemakkelijker kunnen worden voor de ongevaccineerden in Duitsland. Bondskanselier Olaf Scholz wil in Duitsland een vaccinatieplicht invoeren, een maatregel die volgens veel artsen en gezondheidsdeskundigen duidelijk te ver gaat. Tegen deze achtergrond hebben honderden medische en gezondheidsdeskundigen begin dit jaar een open brief gericht aan de politici van de deelstaten en de federale regering, alsmede aan de organisaties van artsen en tandartsen. Gezien het belang van de kwestie publiceren wij de brief hier in zijn geheel:

“Naar aanleiding van een op handen zijnde vaccinatieplicht en de vrees dat de bestaande tweedeling in de samenleving verder zal worden bevorderd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: