Officiële Britse overheidsgegevens van de afgelopen 5 maanden bewijzen dat Covid-19 Boosters het aangeboren immuunsysteem vernietigen en AIDS veroorzaken

officiele-britse-overheidsgegevens-van-de-afgelopen-5-maanden-bewijzen-dat-covid-19-boosters-het-aangeboren-immuunsysteem-vernietigen-en-aids-veroorzaken

13-01-22 06:22:00,

Een diepgaand onderzoek van 5 maanden aan officiële gegevens van de Britse regering, gepubliceerd door het UK Health Security Agency, lijkt voorspellingen te bevestigen die eerder door The Expose waren gedaan, namelijk dat de Covid-19 “booster” dosis een zeer kortstondige tijdelijke boost zou geven aan het immuunsysteem van de gevaccineerde bevolking, alvorens hun immuunsysteem veel sneller te decimeren dan reeds was waargenomen bij mensen die twee doses van het Covid-19 vaccin hadden ontvangen, schrijft de Dailyexpose.uk.

Kortom, de officiële gegevens van de Britse regering suggereren sterk dat de gevaccineerde Covid-19 populatie een nieuwe vorm van het door het Covid-19 vaccin veroorzaakte verworven Immunodeficiëntiesyndroom aan het ontwikkelen is.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Vaccine Surveillance Report, waarbij elk rapport vier weken aan gegevens bevat over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus. Voor ons onderzoek analyseerden we 5 van deze gepubliceerde Vaccine Surveillance Reports met gegevens van 16 augustus 2021 tot 2 januari 2022, om een duidelijk beeld te krijgen van het effect dat de Covid-19 vaccins hebben op het immuunsysteem van de gevaccineerde bevolking, en dit is wat we vonden…

De UKHSA Vaccin Surveillance Rapporten die gebruikt zijn voor ons onderzoek kunnen allemaal hier gevonden worden –

(Gepubliceerd door UKHSA)

Real-world effectiviteit van het Covid-19 vaccin

Pfizer beweert dat hun Covid-19 mRNA injectie een vaccineffectiviteit heeft van 95%. Zij waren in staat om dit te beweren vanwege een eenvoudige berekening (waarvan de volledige details hier kunnen worden bekeken) uitgevoerd op het aantal bevestigde infecties onder de gevaccineerde groep en de ongevaccineerde groep tijdens de vroegste stadia van de nog lopende klinische studies.

Nu kunnen wij, dankzij een schat aan gegevens die door het UK Health Security Agency zijn gepubliceerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: