Pfizer gebruikt kinderen als wettig menselijk schild om zich te beschermen tegen rechtszaken over covid-vaccins

pfizer-gebruikt-kinderen-als-wettig-menselijk-schild-om-zich-te-beschermen-tegen-rechtszaken-over-covid-vaccins

13-01-22 01:53:00, In tegenstelling tot wat men ons allemaal wil doen geloven, is er nog steeds geen vaccin beschikbaar voor het coronavirus dat is goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA) voor de “preventie van COVID-19 ziekte bij personen van 16 jaar en ouder”, bericht Ethan Huff.

Pfizer’s “Comirnaty” injectie werd in de herfst (min of meer) goedgekeurd, maar het is niet wettelijk uitwisselbaar met de Pfizer injecties die mensen hebben gekregen onder de noodtoestemming (EUA).

Dit onderscheid heeft geleid tot veel verwarring over de vraag of de injecties legaal aan de massa’s kunnen worden gegeven of niet. Het blijkt dat dit niet het geval is, maar het wordt met behulp van slinkse handgrepen toch gedaan.

Op 23 augustus heeft de FDA zogenaamd volledige goedkeuring verleend aan Comirnaty, dat door het Biden-regime werd gebruikt als pressiemiddel om miljoenen mensen te dwingen de injecties te nemen. Comirnaty is echter nog niet in de Verenigde Staten op de markt gekomen en er lijken geen plannen te zijn om het daar op korte termijn beschikbaar te maken.

“Als redelijke verklaring beweerden Pfizer en zijn bondgenoten in het begin dat Comirnaty nog niet beschikbaar was omdat de EUA-prikken nog in de schappen lagen en de door de FDA goedgekeurde versie binnenkort voor iedereen beschikbaar zou komen,” meldt Great Game India over de situatie.

“Het is nu meer dan 4 maanden geleden, sinds de volledige goedkeuring, maar Comirnaty wordt nog steeds niet gedistribueerd.”

Een wet aangenomen onder Reagan vereist dat experimentele kinder-versie vaccins volledige goedkeuring krijgen voordat geneesmiddelenbedrijven sterkere wettelijke immuniteit kunnen verkrijgen

Het is belangrijk te benadrukken dat de FDA Comirnaty erkent als een “juridisch onderscheiden” product met “bepaalde verschillen” in vergelijking met het EUA-product van Pfizer-BioNTech.

Tegelijkertijd beweert de FDA, die financiële banden heeft met Pfizer, dat de veiligheid en effectiviteit van zowel de EUA als de goedgekeurde injecties hetzelfde is.

“‘Factcheckers’ maken gebruik van dit laatste punt van veiligheid en doeltreffendheid om te beweren dat mensen nog steeds toegang krijgen tot ingrediënten die verwant zijn aan het volledig goedgekeurde product,” voegt Great Game India eraan toe.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft ook bevestigd dat Comirnaty “op dit moment niet te bestellen is,” en dat “Pfizer niet van plan is om de komende maanden producten met deze NDC’s (National Drug Codes) en etiketten te produceren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: