Plotseling en onverwacht verstomd

plotseling-en-onverwacht-verstomd

13-01-22 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 13. Januari 2022 door OS.

Op 11.01.2021 plaatste Gunnar Michel, sinds jaar en dag medewerker van het Duitse Rode Kruis in het Duitse stadje Eschwege, een bericht op Facebook:

“Sinds 14400 seconden ben ik nu gevaccineerd!”

Op 02.02.2021 postte hij dat er sinds de tweede vaccinatie weer 28800 seconden zijn verstreken, dat hij nog leeft en geen noemenswaardige bijwerkingen heeft, behalve een lichte pijn op de plaats van de injectie:

“Luister dus niet naar ‘baloney thinkers’ en laat je gewoon vaccineren als je het aanbod krijgt! Iets anders is zeker niet verenigbaar met het leven! En ik kan met zekerheid stellen dat (sic) tijdens mijn opdrachten in het vaccinatieteam, er nooit iets niet gevaccineerd werd, want iedereen wil gevaccineerd worden!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: