“Politieke macht om artsen het zwijgen op te leggen en te straffen die bepaalde opvattingen over COVID-19 in twijfel trekken”: Open brief aan Dr. Harmon en de American Medical Association (AMA)

“politieke-macht-om-artsen-het-zwijgen-op-te-leggen-en-te-straffen-die-bepaalde-opvattingen-over-covid-19-in-twijfel-trekken”:-open-brief-aan-dr.-harmon-en-de-american-medical-association-(ama)

13-01-22 07: 50: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Geachte Dr. Harmon,

De essentie van de traditionele medische praktijk is open discussie en debat. Jarenlange opleiding en ervaring geven artsen het recht om gegevens te analyseren, in twijfel te trekken en antwoorden te eisen. Elke poging om beroepsbeoefenaars die hun beroep trouw zijn het zwijgen op te leggen, is een flagrante aanslag op hun autonomie en ondermijnt de arts-patiënt relatie. Het gevaar van het creëren van een autoritaire top-down praktijk van de geneeskunde, zoals de AMA, in samenspanning met de FSMB, bepleit, zou het einde betekenen van een nobel beroep.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: