Rubicon: De Quarantaine Quandary

13-01-22 07: 18: 00, Extra vaccindoses kunnen immuunsysteem beschadigen

Nieuwe gegevens uit Italië en Israël tonen aan dat drievoudig gevaccineerde mensen vatbaarder zijn voor SARS-CoV-2 dan dubbel gevaccineerde mensen, waarbij de Omikron-variant de veronderstelde immuniteit tegen Sars-Cov2 “doorbreekt”, zelfs bij mensen die drie vaccindoses hebben gekregen, meldt het Italiaanse nieuwsportaal Byoblu. Het zei echter dat er rekening mee moet worden gehouden dat de hoge besmettelijkheid zich niet vertaalt in gelijke virulentie (…)

” Lees meer

Israël om baby’s te vaccineren

Dr. Asher Shalmon, hoofd van de afdeling Internationale Betrekkingen van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, verwacht dat de “vaccinatie” in april zal worden uitgebreid tot zuigelingen ouder dan zes maanden. Volgens de Israëlische gezondheidsautoriteit zullen baby’s en peuters over een paar maanden worden ingeënt tegen Covid-19.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: