Spanien: Pedro Sánchez will Covid-19 «wie eine Grippe» behandeln

13-01-22 12: 50: 00,

Gepubliceerd op 13. Januari 2022 door WS.

Premier Pedro Sánchez wil Covid-19 in de toekomst als een “endemische ziekte” bestempelen, vergelijkbaar met griep of andere aandoeningen van de luchtwegen. De reden: volgens de regeringsleider is het sterftecijfer met 1 procent “zeer laag vergeleken met de 13 procent aan het begin van de pandemie”. Sánchez informeerde afgelopen maandag over deze fundamentele wijziging in de nationale strategie tegen SARS-CoV-2. De mainstream media meldden het eenstemmig.

“De relatie tussen de mens en het coronavirus is voortdurend in beweging. De protocollen worden steeds lakser, net als de maatregelen, omdat steeds meer mensen ermee in aanraking komen (het virus) en vaccinaties het grootste deel van de bevolking hebben beschermd tegen ernstige ziekte.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: