Toxic Wokeism exporteren, door Ilana Mercer

toxic-wokeism-exporteren,-door-ilana-mercer

13-01-22 05: 00: 00,

Amerika heeft er een gewoonte van gemaakt democratie te exporteren op de punt van de bajonet, of het nu is door oorlog te voeren of door op te roepen tot kleurgecodeerde, op planten gebaseerde revoluties, gezegend en gesteund door het duopolie.

Hoewel niet zo dodelijk, kunnen culturele trends en geëxporteerde producten ook giftig zijn. Bovendien verdringen en besmetten ze de inheemse cultuur. Wokeism is made in America , is volledig giftig, en heeft helaas geen last van verstoringen in de toeleveringsketen bij zijn verspreiding naar het buitenland.

Voor het geval je het nog niet doorhebt, woke is de huidige state-of-being in Amerika. In het bijzonder, woke zijn in Amerika is anti-blank zijn en anti-blank zijn is woke zijn. Meer nog dan âinâ en âhipâ is woke zijn van existentieel belang; het zal vaak bepalen of men een baan, een social media account, zelfs een bankrekening krijgt en houdt.

Hoewel het wokeïsme een product is van een vervormde en misvormde Amerikaanse ideeënmarkt, is er altijd wel een libertarier die een vrije en energieke agora ziet die het waard is om te verdedigen en te exporteren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: