Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoord

vaccinsloophamer:-levensverzekering-keert-niet-uit-na-overlijden-door-vaccinatie,-want-“vrijwillige-vaccinatie-met-experimenteel-vaccin”-telt-als-zelfmoord

13-01-22 02:55:00,

De zaak zorgt momenteel voor opschudding en sensatie in Frankrijk. Een rijke, bejaarde Parijse zakenman uit Versailles, die vele levensverzekeringen (ter waarde van miljoenen) heeft afgesloten ten behoeve van zijn kinderen en kleinkinderen, overlijdt aan een Corona-vaccinatie (niet betwist door de artsen of zijn levensverzekeraars). Maar dan komt de vaccinsloophamer: de verzekeringsmaatschappij betaalt de premie niet uit omdat de overledene op eigen risico heeft gehandeld toen hij de Corona-vaccinatie nam, bericht Unser-mitteleuropa.com.

Disclaimer: Lieve Frontnieuwslezers, kwam dit bericht tegen en heb getwijfeld om het te publiceren. Aangezien het dubieus is en nergens officieel wordt bevestigd. Toch maar geplaatst met de wetenschap dat het discutabel is, maar misschien de nodige vragen en suggesties in de commentarensectie zal oproepen over wat verzekeringsmaatschapijen in feite zullen doen wanneer, zoals door verschillende prominente artsen en wetenschappers is gesteld, een aanzienlijk deel van de gevaccineerden in de nabije toekomst zullen sterven of ernstige ziekten zullen ondervinden. 

Het nemen van een experimentele injectie met fatale gevolgen staat gelijk aan zelfmoord

De verzekeringsmaatschappij weigerde de premie aan het gezin uit te betalen omdat de polis het gebruik van experimentele geneesmiddelen en behandelingen (waaronder de Corona-vaccinatie) uitdrukkelijk uitsluit. De familie klaagt vervolgens de verzekeringsmaatschappij aan, maar verliest. De rechter zegt:

“De bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn gepubliceerd en de overledene kon niet beweren daarvan niet op de hoogte te zijn geweest toen hij vrijwillig de inenting nam. Er is geen wet of mandaat in Frankrijk die hem verplichtte de inenting te nemen. Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord”.

Hierdoor is de verzekering dubbel “in het reine”, omdat zelfmoord ook van de polis is uitgesloten.

Hier is het vonnis mutatis mutandis samengevat:

“De rechtbank erkent de kwalificatie door de verzekeraar van deelname aan het experiment van fase drie, waarvan de bewezen onschadelijkheid niet is gegeven, gelet op de aangekondigde neveneffecten, waaronder de dood, als het wettelijk vrijwillig nemen van een dodelijk risico, dat niet door de polis wordt gedekt en wettelijk wordt erkend als zelfmoord. De familie is in beroep gegaan. Het verweer van de verzekeraar wordt echter als gegrond en contractueel gerechtvaardigd aanvaard, aangezien dit publiekelijk bekendgemaakte nemen van een dodelijk risico wettelijk wordt erkend als zelfmoord, aangezien de klant in kennis is gesteld en ermee heeft ingestemd vrijwillig het overlijdensrisico te nemen zonder daartoe verplicht of gedwongen te zijn.”

Bijgevolg zullen sterfgevallen na vaccinatie voortaan door de rechtbanken (tenminste in Frankrijk) als zelfmoorden worden beschouwd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: