Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

veritas-documenten-onthullen-dat-gezondheidsbureaucraten-bewijs-hadden-dat-ivermectine-en-hydroxychloroquine-effectief-zijn-bij-de-behandeling-van-covid-–-maar-verborgen-dit-voor-het-publiek

13-01-22 11:54:00,

Er zijn 298 Hydroxychloroquine studies geweest die een verbetering van 64% lieten zien bij COVID-19 patiënten. Ondanks de wetenschap hebben Dr. Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen voor coronavirus patiënten geblokkeerd, bericht Jim Hoft.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA vaccins, beschuldigt Dr. Fauci en anderen van liegen en het veroorzaken van de dood van meer dan 500.000 Amerikanen door HCQ en Ivermectine, en andere behandelingen voor COVID-19 patiënten te verhinderen.

Dr. Malone heeft gelijk. Het is goed gedocumenteerd dat Dr. Fauci en top artsen in de VS hebben samengespannen om Hydroxychloroquine te diskwalificeren en te veroordelen als een COVID-19 behandeling. Miljoenen mensen stierven als gevolg hiervan.

Het was niet alleen Fauci maar alle top medische leiders over de hele wereld die meewerkten aan de Hydroxychloroquine leugen.

Dr. Meryl Nass, MD, bracht dit verhaal in The Defender. Volgens Dr. Nass waren de top gezondheidsfunctionarissen allemaal betrokken bij de samenzwering tegen Hydroxychloroquine.

Fauci leidt het NIAID, Collins is de NIH directeur (nominaal Fauci’s baas) en Farrar is directeur van de Wellcome Trust. Farrar ondertekende ook de Lancet brief. En hij is voorzitter van de WHO’s R&D Blueprint Scientific Advisory Group, waardoor hij aan het hoofd stond van de WHO’s Solidarity trial, waarbij 1.000 onwetende proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend om het gebruik van dat middel voor COVID in de kiem te smoren.

Farrar had gewerkt in Vietnam, waar veel malaria voorkwam, en hij was daar ook betrokken geweest bij SARS-1. Hij speelde bovendien een centrale rol bij het opzetten van de UK Recovery trial, waarbij 1600 proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend.

Zelfs als Farrar geen idee had van de juiste dosering van chloroquine-medicijnen door zijn ervaring in Vietnam, dan nog zouden hij, Fauci en Collins van dergelijke overdoses op de hoogte zijn gekomen nadat Brazilië de wereld had verteld hoe zij patiënten per vergissing een overdosis chloroquine hadden toegediend bij een proef met COVID. De onthulling werd gedaan in een artikel dat medio april 2020 in de JAMA werd gepubliceerd. Negenendertig procent van de proefpersonen in Brazilië die hoge doses chloroquine kregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: