Voor linksen is uw vrijheid hun ellende – uw slavernij hun vreugde

voor-linksen-is-uw-vrijheid-hun-ellende-–-uw-slavernij-hun-vreugde

13-01-22 08:02:00,

Er is een bepaald niveau van waanzin nodig om de staat te bereiken waarin ons land zich nu bevindt. Ik denk dat de meesten van ons dit voelen en weten, maar ik wil de situatie een beetje ontleden, zodat we de kern van de zaak kunnen zien en het mechanisme ervan kunnen begrijpen, schrijft Brandon Smith.

Krankzinnigheid heeft een structuur, geloof het of niet, en er zijn manieren om het te analyseren en te identificeren. Er zijn bijvoorbeeld vele vormen van waanzin die voortkomen uit een obsessie voor macht en controle.

In mijn vorige artikel ‘Is There A Way To Prevent Psychopaths From Getting Into Positions Of Power’, onderzocht ik de denkpatronen en roofzuchtige gewoonten van de ergste 1% van de mensheid en hoe zij zich in gezagsverhoudingen dringen door zich in te mengen (totdat ze alle macht hebben en het niet langer nodig is om zich in te mengen). Nu wil ik het meer hebben over de ANDERE onstabiele mensen, de 5%-10% van de bevolking die psychopaten uitbuiten als een menigte of leger om alle anderen angst aan te jagen en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Om duidelijk te zijn, bijna elke groep kan een wapen worden dat door psychopaten wordt gebruikt. Er zijn momenten geweest in de geschiedenis waar de elites binnen de Katholieke Kerk fanatisme onder Christenen gebruikten om de samenleving te domineren tot het punt van marteling en terreur tijdens de inquisities en kruistochten. In de tijd van George W. Bush herinner ik me nog goed de leugens over massavernietigingswapens die werden gebruikt om de Republikeinen mee te slepen in zinloze oorlogen in Irak en Afghanistan. Maar dat is verleden tijd. Vandaag de dag ligt het probleem van het fanatisme overduidelijk aan de linkerkant van de politiek.

Dat wil zeggen, politiek links is nu de kant die het meest aantrekkelijk is voor narcisten, sociopaten, emotioneel onstabiele mensen, enzovoort, en deze aantrekkingskracht vormt een menigte die gemakkelijk door het establishment kan worden uitgebuit.

Wat ik interessant vind is dat linkse mensen eigenlijk geloven dat ZIJ de underdogs zijn en dat zij een “revolutie” tegen het establishment voeren. Dit is een bizarre ontkoppeling van de werkelijkheid. Elke belangrijke instelling van macht en invloed in het westen staat aan de kant van politiek links.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: