Waanzin: Duitse politie dwingt burgers tot bloedafname om “vaccinatiebedriegers” op te sporen

waanzin:-duitse-politie-dwingt-burgers-tot-bloedafname-om-“vaccinatiebedriegers”-op-te-sporen

13-01-22 08:49:00, Foto ter illustratie © edophoto / Freepik Iedereen die zich nog steeds afvraagt of Duitsland een constitutionele democratie is of een willekeurige dictatuur, zou eens naar deze feiten moeten kijken. In vier Duitse deelstaten werden huizen doorzocht wegens vermeende valse inentingsbewijzen. Daarbij werden meer dan 100 privé-woningen binnengevallen, werden mobiele telefoons geconfisqueerd en werden de slachtoffers gedwongen bloedmonsters te nemen. Degenen die bang zijn gemaakt door films over de geschiedenis van Duitsland krijgen nu te voelen wat het betekent om overgeleverd te zijn aan de genade van de staatsmacht, schrijft Willi Huber.

Verschillende Duitse media, waaronder MDR, meldden dat de politie in Beieren, Baden-Württemberg, Hessen en Noordrijn-Westfalen de huizen van meer dan 100 mensen is binnengevallen om hen te dwingen hun mobiele telefoons af te staan en bloedmonsters te nemen. Zij zouden een arts uit Wemding in het Beierse district Donau-Ries hebben bezocht, die hun een vervalst inentingsbewijs zou hebben verkocht. De arts kreeg een tijdelijk verbod opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen. De procedure doet vermoeden dat het de bedoeling is de bevolking verder te intimideren door middel van repressie door de staat.

“We volgden alleen orders op”

Het meest uitgebreide verslag is te vinden in de Bayerischer Rundfunk. Volgens het verslag had het Openbaar Ministerie van Augsburg opdracht gegeven tot de aanvallen op de burgers. Daartoe werden talrijke politiediensten, ook uit andere federale staten, bijeengeroepen, die aan het bevel gehoor gaven in plaats van de schijnbaar ongrondwettelijke maatregelen te verduidelijken door protest aan te tekenen. “Gewoon bevelen opvolgen” is een gedragspatroon dat blijkbaar bij veel Duitsers in het bloed zit. Het verslag van de Beierse radio bevat ook de volgende zin over de beschuldigde vaccineerder: “Hij wordt er ook van verdacht mensen die zich wilden laten vaccineren, te hebben ingespoten met een onwerkzame stof. Het gaat om enkele honderden gevallen in totaal.” Nuchter beschouwd zou dit in overeenstemming moeten zijn met het waarneembare effect van de zogenaamde vaccinaties tegen het “Omikron-virus”, dat blijkbaar geen onderscheid maakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, indien niet gevaccineerden vaker worden besmet, zoals verschillende statistieken suggereren.

De argumenten van de autoriteiten in de rechtbank zullen spannend zijn

Het zal spannend zijn om te zien hoe de maatregelen in de rechtbank zullen worden bepleit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: