Zwarte Alliantie voor Vrede veroordeelt het beleid van de Amerikaanse/EU/NAVO-as van overheersing in Oekraïne

zwarte-alliantie-voor-vrede-veroordeelt-het-beleid-van-de-amerikaanse/eu/navo-as-van-overheersing-in-oekraine

13-01-22 04: 52: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

De Black Alliance for Peace (BAP) concludeert dat de volledige verantwoordelijkheid voor de gevaarlijke crisis die zich ontvouwt in Oekraïne zijn oorsprong heeft in het illegale beleid van de VS/EU/NAVO “Axis of Domination” beginnend in 2014. Aangezien de algemene pers een eenzijdige presentatie geeft van de gebeurtenissen in Oekraïne als onderdeel van een massale propaganda-inspanning om de publieke opinie te mobiliseren om de roekeloze standpunten van de regering Biden te steunen, is de BAP van mening dat het publiek een tegenargument moet worden gepresenteerd van de chronologie van de gebeurtenissen in Oekraïne.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: