Zweden’s nieuwe “Ministerie van Waarheid

13-01-22 12: 30: 00,

Gepubliceerd op 13. Januari 2022 door LK.

De Zweedse regering heeft een nieuw agentschap opgericht om “verkeerde informatie” te verdrijven. Zoals gemeld door de mediaportal LifeSite News, moet het agentschap “de activiteiten van de autoriteiten en andere actoren in het kader van de Zweedse psychologische verdediging coördineren en ontwikkelen” (wij meldden)

Het agentschap, bekend onder de naam Swedish Agency for Psychological Defence, is op 1 januari opgericht, aldus LifeSite News. De directeur-generaal is de voormalige Zweedse ambassadeur in Abu Dhabi, Henrik Landerholm. Volgens informatie van LifeSite News moet het agentschap de werkzaamheden van autoriteiten en andere actoren in het kader van de Zweedse psychologische verdediging coördineren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: