13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer “Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin”

13-jarig-kind-in-brazilie-overlijdt-na-geinjecteerd-te-zijn-met-pfizer-“een-mooi-meisje-sterft-door-dit-ellendige-vaccin”

14-01-22 03:47:00, De toestand van Vanessa verslechterde snel na haar eerste Pfizer-prik op 9 november 2021. Er is een onderzoek gestart naar de dood van een 13-jarig meisje uit Araranguá, Brazilië, dat kort na haar eerste dosis van het COVID-19 Pfizer-vaccin  overleed, meldt het Braziliaanse nieuwsblad Revista Oeste.

Vanessa Martins Figueiredo kreeg haar eerste injectie op 9 november en ontwikkelde vijf dagen later Bell’s Palsy, bericht Thecovidworld.com.

De tiener uit de stad Araranguá leed aan gezichtsverlamming en zwakte aan één kant van haar gezicht slechts vijf dagen na de Pfizer-prik en werd gediagnosticeerd met Bell’s Palsy. Ze onderging een behandeling met corticosteroïden (een ontstekingsremmer) voor haar aandoening.

Haar gezondheid verslechterde echter in de loop van de weken en op 29 december werd ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen. De 13-jarige werd vervolgens geïntubeerd en op 2 januari overgebracht naar het Joana de Gusmão Kinderziekenhuis in Florianópolis.

Vanessa op weg naar het Joana de Gusmão Kinderziekenhuis, 2 januari 2022.

Vanessa overleed acht dagen later, op maandag 10 januari.

Haar moeder, Alice Romano, vertelde Revista Oeste:

“Ze hebben de hele nacht van alles geprobeerd, maar ’s morgens verslechterde haar toestand. Toen riepen ze me in de ‘huiskamer’ en zeiden dat er niets meer gedaan kon worden, omdat de infectie een belangrijk deel van haar hersenen had bereikt.

Om 10.15 uur is mijn dochter overleden.”

Alice postte over het overlijden van haar dochter ook op Facebook en publiceerde een verklaring waarin ze zei dat haar 13-jarige geen reeds bestaande gezondheidsproblemen had en dat ze overleed als gevolg van het vaccin.

Ze postte dit bericht op 10 januari, de dag van de tragische dood van haar dochter:

Het Santa Catarina Epidemiological Surveillance Directorate heeft in een nota laten weten dat er een onderzoek is ingesteld om na te gaan of er een oorzakelijk verband is tussen haar dood en de toediening van het Pfizer-vaccin.

“De dood van het meisje [Vanessa Martins Figueiredo] werd door de gemeente gemeld als een mogelijk ‘Adverse Event Post-Vaccination’ (AEPV), in verband gebracht met de toepassing van het Pfizer-vaccin.

Aangezien de melding van een AEPV moet plaatsvinden binnen een periode van maximaal 30 dagen na ontvangst van het vaccin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: