7 argumenten tegen verplichte vaccinatie – Zeven argumenten

7-argumenten-tegen-verplichte-vaccinatie-–-zeven-argumenten

14-01-22 07: 47: 00,

Geachte leden van de Duitse Bondsdag,

Naar aanleiding van het debat over de mogelijke invoering van verplichte vaccinatie hebben wij zeven wetenschappelijke argumenten geformuleerd die volgens ons aantonen dat er geen deugdelijke wetenschappelijke basis is voor verplichte vaccinatie; dit spreekt ons inziens duidelijk tegen de invoering van verplichte vaccinatie.

Wij zien het mogelijke besluit ten gunste van verplichte vaccinatie met grote bezorgdheid tegemoet en verzoeken u dan ook vriendelijk om een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek van de in de tekst geschetste complexe probleemgebieden, voordat u hierover een besluit neemt.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (autorengruppe@7argumente.de) of via Contact.

Met respect voor uw verantwoordelijke werk en vriendelijke groeten,

de auteursgroep van de 7 argumenten tegen verplichte vaccinatie

Download de
7 argumenten
tegen verplichte vaccinatie

PDF -Download

gepubliceerd op 06.01.2022

Prof.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: