Actie: Bewijs stapelt zich op Fauci loog tegen het Congres – Vraag uw verkozen ambtenaren om onmiddellijk onderzoek in te stellen naar “Amerika’s Dokter

actie:-bewijs-stapelt-zich-op-fauci-loog-tegen-het-congres-–-vraag-uw-verkozen-ambtenaren-om-onmiddellijk-onderzoek-in-te-stellen-naar-“amerika’s-dokter

14-01-22 06: 59: 00,

januari 14, 2022

In een jan. 11 brief aan U.S. Department of Health and Human Services Sec. Xavier Becerra van James Comer, rangschikkend lid van de Committee on Government Oversight and Reform, en Jim Jordan, rangschikkend lid van de Judiciary Committee, vroegen de Congresleden om een “getranscribeerd interview” van Dr. Fauci. De brief aan Becerra bevat e-mails van de regering, die voor het eerst openbaar zijn gemaakt, waaruit blijkt dat Dr. Fauci op de hoogte was van de mogelijkheid dat COVID-19 was uitgelekt uit het Wuhan Institute of Virology en de mogelijkheid dat het virus opzettelijk genetisch was gemanipuleerd.

Bovendien, op Jan. 10, Project Veritas aangekondigd dat het nieuwe overheidsdocumenten had ontdekt die verifiëren dat de EcoHealth Alliance het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in maart 2018 benaderde voor financiering om functieversterkend onderzoek van door vleermuizen overgedragen coronavirussen uit te voeren. DARPA verwierp het voorstel om veiligheidsredenen en omdat het in strijd was met het moratorium op functieonderzoek.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: