Bedrijfsjournalisten zijn blind voor een grote COVID les, door Ted Rall

bedrijfsjournalisten-zijn-blind-voor-een-grote-covid-les,-door-ted-rall

14-01-22 05: 00: 00,

Een van mijn klachten over de mainstream media is dat ze verslaggevers rekruteren van binnen de gevestigde orde: Ivy League hogescholen, dure afgestudeerde journalistiekprogramma’s, rivaliserende verkooppunten met gelijkaardige aanwervingspraktijken. Sommige teams ontwikkelen bewonderenswaardige niveaus van gender en raciale diversiteit. Maar ze komen allemaal uit dezelfde eliteklasse. Rijke kinderen geloven in het systeem en aanvaarden de basisveronderstellingen ervan.

Op nieuwjaarsdag publiceerde een verslaggever (UPenn en Oxford, natuurlijk) een degelijk stuk voor The Washington Post over een belangrijke kwestie: hoe Amerika’s “gebroken” gezondheidszorgsysteem onze reactie op COVID schaadt-19. Op zoek naar een antwoord op de vraag waarom de pandemie nog steeds voortduurt na de wonderbaarlijk snelle ontwikkeling en distributie van vaccins, wees The Post organisatorische tekortkomingen aan als een deel van het probleem, waarbij zij wees op de noodzaak van “verbeteringen aan de verstrekkingskant” Ze citeerde een deskundige die opriep tot “het verhogen van het personeel en de financiering voor lokale gezondheidsdiensten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: