BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar

biontech-pfizer-ruwe-gegevens-pas-beschikbaar-over-55-jaar

14-01-22 06: 45: 00,

BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar

07.01.2022 | www.kla.tv/21226

BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) had in het verleden herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot de covid 19-vaccins. Met het oog hierop vroegen meer dan 30 dokters, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten in de VS in augustus 2021, onmiddellijk na de toelating van het BioNTech-Pfizer-vaccin, Comirnaty, de gegevens en informatie op die Pfizer bij de FDA had ingediend voor het verlenen van een licentie voor zijn covid-19-vaccin. Vervolgens gebeurde er 3 maanden lang niets, tot de FDA op 16 november een federale rechter in de VS verzocht, haar tot 2076 de tijd te geven om deze informatie volledig in te dienen. Tot hun spijt hadden ze slechts 10 medewerkers voor deze moeilijke taak de 329.000 pagina’s te onderzoeken op Pfizer-handelsgeheimen of persoonlijke gegevens alvorens deze te publiceren.

» Lees verder

%d bloggers liken dit: