Covid-infecties en sterfgevallen stijgen explosief na de eerste vaccinatie dosis

covid-infecties-en-sterfgevallen-stijgen-explosief-na-de-eerste-vaccinatie-dosis

14-01-22 06:10:00,

Verbazingwekkende cijfers uit Canada laten een enorme piek zien in het aantal gevallen na vaccinaties; voor de Centers for Disease Control en de media komen al deze sterfgevallen voor bij de “ongevaccineerden”, schrijft Alex Berenson.

De Covid vaccins zien er steeds slechter uit.

Een lezer heeft me gewezen op een verbazingwekkende dataset uit de provincie Alberta, Canada, die Covid-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen rapporteert per dag na de eerste en tweede vaccinatiedosis.

Infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van Covid nemen allemaal toe in de dagen en weken nadat mensen hun eerste vaccinatiedosis hebben gekregen.

Ziekenhuisopnames:

Sterfgevallen:

Bron: https://www.alberta.ca/stats/covid-19-alberta-statistics.htm#vaccine-outcomes

Alberta heeft ongeveer 4,4 miljoen inwoners, dus deze steekproef is niet klein. De overgrote meerderheid van de vaccins die in de provincie worden gegeven zijn de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna, hoewel ongeveer 10 procent de DNA/AAV-vaccins zijn, meestal van AstraZeneca, dat in de Verenigde Staten niet wordt gebruikt.

De cijfers ondersteunen verder de gegevens op nationaal niveau uit Israël en Groot-Brittannië, waar het aantal Covid-sterfgevallen vorig jaar een recordhoogte bereikte, net nadat zij waren begonnen met massale vaccinatiecampagnes.

De onderstaande grafiek toont het aantal Covid-sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk, dat in januari 2021 zijn hoogtepunt bereikte, net nadat Groot-Brittannië was begonnen met het vaccineren van ouderen. Op dat moment kende het Verenigd Koninkrijk ongeveer 1.200 Covid-doden per dag, het hoogste totaal per hoofd van de bevolking dat een groot land ooit heeft gezien, het equivalent van ongeveer 6.000 dagelijkse sterfgevallen in de Verenigde Staten.

Voorstanders van vaccins probeerden deze sterfgevallen af te doen als het resultaat van een reeds bestaande wintergolf van Covid in Groot-Brittannië (hoewel andere Europese landen zoals Frankrijk en Spanje niet te maken kregen met even grote stijgingen).

Dat excuus kan niet worden gebruikt voor Alberta. De Canadese vaccinatiecampagne begon relatief laat, en vond bijna volledig plaats na de Covid-piek in de winter van 2020-2021. Medio februari 2021 had nauwelijks 2 procent van de inwoners van Alberta zijn eerste dosis gekregen.

De meest waarschijnlijke verklaring voor de piek was en blijft dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem tijdelijk onderdrukt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: