De rollen zijn voor onze tirannen omgedraaid

 de-rollen-zijn-voor-onze-tirannen-omgedraaid

14-01-22 08:28:00,

Er zijn momenten in de strijd waarop je tegenstander een tactische fout begaat, en als je die ziet, aangrijpt en uitbuit, volgt de overwinning. De COVID-1984 autoritairen zijn zo gecharmeerd geraakt van hun eigen macht dat ze nu blindelings zo’n fout begaan, schrijft J.B. Shurk.

Al twee jaar lang zijn zij bezig met een klassieke militaire “verdeel en heers”-strategie die erop gericht is eventuele volksopstanden tegen hun beleid te verzwakken door segmenten van de samenleving tegen elkaar op te zetten. We moeten de economie stilleggen en twee weken lang in lockdown gaan, anders zullen grootouders sterven! Je was ofwel voor de bescherming van ouderen tegen ziekte, of medeplichtig aan hun dood. We moeten allemaal maskers dragen om de verspreiding van ziektes tegen te gaan! Je was of “zorgzaam”, of “egoïstisch” in het veroorzaken van schade. We moeten het schoolsysteem sluiten om onze kinderen te beschermen! Je was of een verantwoordelijke ouder, of een monster. We moeten onze bevolking “vaccineren” of we zullen nooit meer normaal terugkeren! Je was of een “goed” mens, of een “wetenschap-ontkenner”.

Generatieverschillen zijn genadeloos uitgebuit om verdeeldheid te zaaien. Ouderen vrezen een ziekte waarvan hen is verteld dat het een zekere dood betekent. Leraren vrezen blootstelling en overdracht van ziekte van studenten. Zij die hun huis in lockdown doen, vrezen kerkdiensten en ongemaskerde joggers voor hun raam. Degenen die dubbel gemaskerd zijn vrezen degenen die slechts enkel gemaskerd zijn, en degenen die driedubbel gemaskerd zijn vrezen degenen die alleen dubbel gemaskerd zijn. En tijdens elk moment van deze twee jaar durende hel, die ons door zelfingenomen regeringen is opgedrongen, hebben de “autoriteiten” iedereen in de samenleving opgedragen om iedereen te wantrouwen. Blijf op minstens twee meter afstand! Ga niet met elkaar om en kom niet in groepen bijeen! Je moet gescheiden blijven, zelfs van familie! Publieke protesten zijn ziekteverspreiders! Vertrouw niemand, behalve de gezondheidsdeskundigen! Er is in de geschiedenis nog nooit op zo’n grote wereldwijde schaal een zo succesvolle “verdeel en heers” operatie geweest.

Het aanzienlijke succes van de regering in het dwingen van de samenleving om aan haar eisen te voldoen is voortgekomen uit haar strategisch geduldige maar eindeloos voortschrijdende agenda om vrijheid te vervangen door tirannie. Mandaten kwamen niet ineens; ze kwamen beetje bij beetje. Het is gewoon een paar weken in lockdown.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: