De volledige vertaling van het Pentagon rapport over de oorsprong van SARS-CoV-2

de-volledige-vertaling-van-het-pentagon-rapport-over-de-oorsprong-van-sars-cov-2

14-01-22 12: 36: 00,

Op 10. In januari werd een rapport van het Pentagon openbaar waarin werd beweerd dat SARS-CoV-2 in Wuhan was ontwikkeld met geld van de Amerikaanse regering. Hier is de vertaling van het verslag.

Ik schreef op 12. Januari over het Pentagon rapport dat Project Veritas publiceerde. Een lezer (aangezien de persoon niet bij naam genoemd wil worden, gebruik ik deze formulering) was zo vriendelijk het verslag te vertalen. Als ik teksten vertaal, gebruik ik deepl en corrigeer ik de vertaling, dat gaat veel sneller dan alles zelf te moeten vertalen. Aangezien dit rapport niet in depl kan worden gekopieerd, had ik niet de tijd om het te vertalen. Daarom wil ik de lezer bedanken voor het werk dat hij/zij heeft verricht.

Aangezien ik geen arts ben, was ik zeer voorzichtig met mijn bewoordingen in mijn artikel van 12. Januari, was ik zeer voorzichtig met mijn formuleringen en de indeling van wat er in het verslag staat.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: