Democraten dienen nieuw wetsvoorstel in om Rusland meer sancties op te leggen. “Russische financiële activiteiten uitschakelen”

democraten-dienen-nieuw-wetsvoorstel-in-om-rusland-meer-sancties-op-te-leggen.-“russische-financiele-activiteiten-uitschakelen”

14-01-22 01: 38: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Opnieuw zetten geruchten over het bestaan van een Russisch plan om Oekraïne binnen te vallen Amerikaanse wetgevers aan tot het nemen van radicale maatregelen tegen Moskou. Ditmaal dreigt een nieuw wetsontwerp nog meer VS-sancties op te leggen aan Rusland in naam van de verdediging van de Oekraïense soevereiniteit. Het project komt op een zeer delicaat moment in de betrekkingen tussen de VS, Rusland en Oekraïne, en kan de zoektocht naar een vreedzame oplossing voor de crisis in Oost-Europa aanzienlijk verslechteren.

Onlangs hebben Democratische wetgevers in de Amerikaanse Senaat een nieuw wetsvoorstel ingediend dat gericht is op het opleggen van “verlammende sancties” aan Rusland – voornamelijk de Russische financiële sector – in het geval van een schending of vijandige activiteit tegen de Oekraïense nationale soevereiniteit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: