Dit is hoe de VS aan ‘Dialoog’ doen: Financiële instabiliteit uitlokken tegen Rusland. “Dit wetsvoorstel klinkt als een oorlogsverklaring”

dit-is-hoe-de-vs-aan-‘dialoog’-doen:-financiele-instabiliteit-uitlokken-tegen-rusland.-“dit-wetsvoorstel-klinkt-als-een-oorlogsverklaring”

14-01-22 04: 03: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Washington zal Russische voorstellen over geen uitbreiding van de NAVO niet in overweging nemen, en is niet van plan om het idee zelfs maar te bespreken. Tot zover de “dialoog”.

Het was de eerste Rusland-NAVO-vergadering op hoog niveau sinds 2019 – onmiddellijk na de non sequitur van de VS-Rusland “veiligheidsgarantie” dialoog zonder dialoog eerder in de week in Genève.

Dus wat gebeurde er in Brussel? In wezen weer een dialoog zonder dialoog – compleet met een Kafkaiaans NAVO-voorwoord: we zijn bereid tot dialoog, maar de voorstellen van het Kremlin zijn onaanvaardbaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: