Een nieuwsbericht en het bijbehorende verhaal: “Factcheckers eisen strengere censuurmaatregelen van YouTube”

een-nieuwsbericht-en-het-bijbehorende-verhaal:-“factcheckers-eisen-strengere-censuurmaatregelen-van-youtube”

14-01-22 07: 34: 00,

Op 12. In januari meldden de media dat fact-checkers uit de hele wereld eisen dat YouTube harder optreedt tegen “desinformatie” en strenger censureert. Dit wordt interessant als je weet wie er achter de feitencontroleurs zit.

Op 12. In januari riepen 80 internationale factcheckers in een open brief YouTube op om “effectieve maatregelen” te nemen om desinformatie effectiever aan te pakken. Een van de ondertekenaars is correctiv.

Zelfbenoemde feitencontroleurs zijn vandaag de dag het nieuwe ministerie van Waarheid geworden, omdat zij bepalen wat waar is en wat niet. Correctiv heeft zichzelf zojuist in verlegenheid gebracht door mij te beschuldigen van een onjuiste verklaring en vervolgens aan het eind van haar artikel mijn kernverklaring te bevestigen, de details zijn hier te vinden.

In detail ingaan op de beweringen is niet nodig, interessanter is de vraag wie er achter de open brief zit. Elke feitencontroleur heeft stichters en geldschieters, die op hun beurt belangen hebben. In het geval van correctiv zijn dat de Duitse mediaconcerns.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: