Geen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleed

geen-woorden-kunnen-de-pijn-beschrijven:-moeder-vertelt-hoe-haar-baby-5-dagen-na-haar-tweede-pfizer-injectie-overleed

14-01-22 06:03:00, De moeder van baby Isabella deelt haar verhaal in de hoop dat andere zwangere vrouwen “twee keer nadenken” voordat ze een COVID-injectie nemen.

“Ik wil mijn verhaal delen omdat ik er helemaal voor was, ik was Pro Vax. Ik sprak met de artsen en kreeg medisch advies om het te nemen om mijn gezin en baby veilig te houden. Dit verhaal is het resultaat van het advies van de professionele artsen.”

Een Australische moeder deelde deze maand mee dat haar ongeboren dochtertje aan een hersenbloeding was overleden vijf dagen nadat zij haar tweede dosis van de Pfizer-injectie had gekregen.

Stephanie Whitmore zegt dat zij haar verhaal vertelt omdat zij voorstander was van de COVID-prik, maar zij gelooft dat de Pfizer-prik de oorzaak is van de dood van haar dochter Isabella.

Whitmore vertelde hoe zij het advies van haar artsen opvolgde om een COVID-prik te nemen om “haar gezin en haar baby te beschermen” en hoe zij op 13 september 2021 haar eerste dosis van het Pfizer-vaccin kreeg. Op dat moment had ze “geen enkele reactie”.

Op 4 oktober 2021 kreeg ze haar tweede Pfizer-vaccin. “Mijn baby was gezond en wel gedurende mijn hele zwangerschap,” schrijft ze. “Ze was op elk moment uitgerekend, twee dagen na mijn tweede dosis Pfizer-vaccin.”

Whitmore vertelt in de video wat er gebeurde: “Ik had mijn afspraak met 36 weken, een week voor ze stierf. Ze had haar “hoofd naar beneden, zodat ze klaar was om te komen”.

Kort daarna merkte Whitmore dat Isabella niet meer bewoog en ging hij naar het ziekenhuis om te zien of er iets mis was. Eerst werd haar hartslag gecontroleerd en die bleek “goed te kloppen”, waarna Whitmore “een gevoel van opluchting” kreeg.

Maar toen werd er een echo gemaakt en bleek dat Isabella “een bloedprop in haar hersenen” had.

“Alles gebeurde zo snel,” zegt Whitmore. Isabella kreeg een intraventriculaire bloeding (IVH), een bloeding in de hersenen, en uiteindelijk stopte haar hart. Isabella zat nog steeds in haar moeder.

“De doodgeboorte van mijn dochter was een van de meest traumatische ervaringen van mijn leven, en ik zou dat niemand toewensen,” schrijft Whitmore.

Zij verzocht om een autopsie, waarvan de uitslag luidde dat de doodsoorzaak “onbekend” was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: