Gordon gooit zijn cafés weer open, maar met of zonder QR-code?

gordon-gooit-zijn-cafes-weer-open,-maar-met-of-zonder-qr-code?

14-01-22 08:41:00,

Het kwam best wel heldhaftig over. Ineens was daar de grote Gordon (althans, ‘groot’ gemaakt – ik vind er geen r**t an). Gordon is het zat! Hij gooit zijn cafés in Blaricum en Amsterdam weer open. Hij heeft zelfs Femke Halsema een berichtje gestuurd en als de politie of ME komt, ‘dan is dat maar zo’. Geweldig toch!

Maar was het niet diezelfde Gordon die op zijn Instagram zei dat vaccineren maar gewoon verplicht moest worden en die zei dat ongevaccineerden niet zo moeten piepen als ze worden buitengesloten?

Woont u nu in de buurt van zo’n café, ga dan eens verhaal halen. Ga eens kijken. Ga eens langs bij één van zijn cafés en film uw actie. Ik wil namelijk wel eens zien wat Gordon gaat doen en of het niet één grote show is om de QR-code voor toegang er smooth doorheen te drukken. Zo van: “We zijn klaar met die regels en gaan gewoon de gevaccineerden toelaten” (lees: de ongevaccineerden uitsluiten).

Kortom: we zijn waarschijnlijk getuige van een heel geraffineerde marketingstrategie om de QR-code algeheel aanvaard te maken. Door het als protestactie te brengen komt het lekker rebels over, maar druk je eigenlijk heimelijk de acceptatie van uitsluitingsfascisme er door.

Ga dus op bezoek bij één van Gordon’s cafés en kijk of u binnen kunt komen zonder QR-code. Film dat! U kunt mij contacten via het contactformulier.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: