Het Hooggerechtshof doet een schizofrene uitspraak, door Paul Craig Roberts

het-hooggerechtshof-doet-een-schizofrene-uitspraak,-door-paul-craig-roberts

14-01-22 05: 10: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Hooggerechtshof doet schizofrene uitspraak


Bookmark Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief commentaar

    In een schizofrene uitspraak op januari 13, heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof zich uitgesproken tegen het Biden-regimeâs Covid vaccin mandaat voor particuliere bedrijven, maar voor het mandaat voor werknemers in de gezondheidszorg.

    Gewone Amerikanen zouden zich kunnen afvragen waarom de rechters sommige mensen hebben beschermd tegen het ondergaan van een gedwongen medische procedure, maar anderen niet. De duidelijke inconsistentie in hun standpunt is waarschijnlijk niet bij de rechters opgekomen. Volgens hen oefende het OSHA in het geval van particuliere bedrijven bevoegdheden uit die het niet van het Congres had gekregen,

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: