Is het tijd voor intellectuelen om over God te praten? Naomi Wolf

is-het-tijd-voor-intellectuelen-om-over-god-te-praten?-naomi-wolf

14-01-22 05: 06: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Onlangs sprak ik op een bijeenkomst voor voorvechters van medische vrijheid in een klein gemeenschapscentrum in de Hudson River Valley. Ik koester deze groep activisten: ze waren standvastig doorgegaan met bijeenkomen gedurende de diepten van de “lockdown”, die kwade tijd in de geschiedenis – een kwade tijd die nog niet achter ons ligt – en ze bleven bijeenkomen in menselijke ruimten, onversaagd. En door deel te nemen aan hun ontspannen pot-luck diners rond ondefinieerbare maar heerlijke salades en kauwbaar zelfgebakken brood, was ik in staat om me te blijven herinneren wat het betekende om deel uit te maken van een gezonde menselijke gemeenschap.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: