Katholieke “pro-vax” media gefinancierd door Gates en Soros

14-01-22 12: 00: 00,

Katholieke “pro-vax” media gefinancierd door Gates en Soros

Gepubliceerd op 14. Januari 2022 door KD.

Een goed gedocumenteerd onderzoek door de Amerikaanse website Church Militant toont aan hoe Google, George Soros en Bill Gates de katholieke “pro-vax” media financieren om diegenen in de Kerk te bestrijden die het niet eens zijn met de vaccinatiecampagne, meldt ImolaOggi.het.

Aan het hoofd van het consortium van katholieke media die zichzelf fact-checkers noemen staat de website Aleteia. Het verschijnt in zeven talen en werkt nauw samen met de communicatieafdeling van het Vaticaan en de Pauselijke Raad voor de Bevordering van de Nieuwe Evangelisatie (niet te verwarren met de Zwitserse Medische Vereniging Aletheia).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: