Meer doden door vaccin dan door Covid (interview met Dr.McCullough) deel 1

meer-doden-door-vaccin-dan-door-covid-(interview-met-dr.mccullough)-deel-1

,

Mittwoch, 12. Januar 2022

Is het goed en raadzaam om kinderen tegen Corona in te enten? Waren de tests met het vaccin van Pfizer werkelijk succesvol – of eerder fataal? Wat kunnen de lipide nanodeeltjes die in de Corona-vaccins worden gebruikt, doen als zij zich in het lichaam ophopen? En waar stapelen ze zich het liefst op? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit interview door een van de meest geciteerde wetenschappers over de Corona-pandemie, Dr. Peter McCullough uit de VS. Verspreid dit interview zo veel als je kunt en eis een open discours!

[verderlezen]

Lizenz: Creative Commons-Lizenz mit Namensnennung

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: