NachDenkSeiten: Advocaat Generaal, neem over! – De zaak van Obama, Bush, Johnson, Guantanamo, drone piloten in Ramstein enz.

nachdenkseiten:-advocaat-generaal,-neem-over!-–-de-zaak-van-obama,-bush,-johnson,-guantanamo,-drone-piloten-in-ramstein-enz.

14-01-22 11: 00: 00,

Het Oberlandesgericht van Koblenz heeft gisteren een wegens foltering veroordeelde voormalige geheim agent uit Syrië tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Het vonnis is opmerkelijk omdat de dader ver van de plaats van het misdrijf werd veroordeeld volgens het zogenaamde wereldrecht. Dat dit kon gebeuren is een goede zaak. Maar de zelfingenomenheid waarmee dit in de Duitse media werd gemeld, zoals hier in heute journal van minuut 0-9: 37, is walgelijk, eigenlijk typerend voor dit soort westerlingen. Geen woord over de slachtoffers van de westerse oorlogen van George W. Bush en de latere Amerikaanse president Obama, geen woord over de drone-moorden, die via het Duitse Ramstein worden gecoördineerd en zo in de eerste plaats mogelijk worden gemaakt. Albrecht Müller.
Geen woord over de behandeling van Julian Assange in Groot-Brittannië, die neerkomt op foltering, en over de Amerikaanse folteringen in Guantanamo. Ook geen woord over de door het Westen opgelegde sancties, waardoor veel mensen in Syrië het hongerslachtoffer worden van het conflict tussen het Westen en de Syrische regering.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: