NachDenkSeiten: Syrische folteraars en Amerikaanse ondervragers werken hand in hand.

nachdenkseiten:-syrische-folteraars-en-amerikaanse-ondervragers-werken-hand-in-hand.

14-01-22 02: 11: 00,

Omdat het vonnis van gisteren van het Oberlandesgericht Koblenz tegen de Syrische folteraar zo’n grote en uiterst positieve weerklank heeft gekregen in de Duitse media en omdat bijna overal niet wordt gerefereerd aan de leugenachtigheid van de westerse verontwaardiging, komen de NachDenkSeiten na deze bijdrage Hoofdofficier van justitie, neem het over! – De zaak van Obama, Bush, Johnson, Guantanamo, drone piloten in Ramstein enz. (nachdenkseiten.de) helaas vandaag voor de 2e keer op dit onderwerp terug. De eigenlijke aanzet hiertoe is de tip van een NachDenkSeiten-lezer om eens naar het artikel in de Guardian/Friday te kijken. Lezer Günter Kieren schrijft letterlijk: “Het schandaal beschreven in het volgende vrijdagartikel uit het jaar 2012 spant de kroon op deze hypocrisie: “Goede foltering, slechte foltering“. – Gelieve deze belangrijke informatie voor de beoordeling van de gebeurtenissen rond het vonnis van Koblenz door te geven – in gesprek en per e-mail. De hypocrisie van onze media mag niet onbesproken blijven. – Zo begint het artikel van Mehdi Hasan in Freitag …

Goede marteling,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: