Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken

onderminister-victoria-nuland-kondigt-false-flag-aan-die-oorlog-met-rusland-zal-veroorzaken

14-01-22 04:38:08,

—————————————————————————————————————————————–

EU bereidt bevolking voor op false flag / oorlog met 6 weken durende oefeningen op internet/energie blackouts die door Rusland zouden worden veroorzaakt

—————————————————————————————————————————————–

(05.00) – Onderminister voor Politieke Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken Victoria ‘f**k the EU’ Nuland, die een cruciale kwalijke rol speelde tijdens de CIA/EU staatsgreep in Oekraïne in 2014, heeft false flag operaties aangekondigd die het Westen vrijwel zeker in een oorlog met Rusland zullen storten. Na de dankzij de VS/NAVO grotendeels mislukte gesprekken afgelopen maandag in Genève en woensdag in Brussel bereiden beide partijen zich actief voor op het uitbreken van een gewapend conflict. Rusland verplaatst grote aantallen troepen en materieel naar zijn grenzen, en de VS stuurt met een kernonderzeeër en twee ‘carrier strike groups’ op korte afstand van Rusland aan op een levensgevaarlijke provocatie (3).

Nuland deed haar reputatie als ijskoude aartsleugenaar eer aan met een verklaring waar de honden geen brood van lusten. Werkelijk alles wat ze beweerde, zoals dat Rusland ‘false flag’ operaties voorbereidt om een invasie van Oekraïne te rechtvaardigen, en het zwaarst zal lijden als er daardoor een oorlog met het Westen uitbreekt, is het tegendeel van de realiteit en de waarheid.

Russia has created this crisis out of whole cloth and will have to justify to its people why it is stoking a potentially very bloody & costly conflict for Russia, rather than focusing on its own citizens’ health and on Russia’s own significant challenges in building back better. pic.twitter.com/pg9PcquNtV

— Under Secretary Victoria Nuland (@UnderSecStateP) January 12, 2022

De onderminister haalde op valse wijze natuurlijk ook de Covid-19 hoax erbij, en impliceerde met het letterlijk gebruiken van de ‘build back better’ term dat Rusland zich maar beter kan onderwerpen aan Great Reset van het WEF (World Economic Extermination Forum). Zoals we al vaak hebben geschreven is Rusland de grootste sta-in-de-weg voor het slagen van deze technocratische-communistische staatsgreep van de Westerse elite tegen onze samenleving, economie en toekomst. Nu het niet gelukt is president Putin weg te krijgen, zit er maar één ding op: oorlog.

Niet Rusland, maar VS/EU/NAVO uit op oorlog

De verifieerbare gebeurtenissen spreken dan ook voor zich: het is juist de VS/EU/NAVO die na de illegale ‘Maidan’ staatsgreep in 2014 Oekraïne gebruiken om Rusland uit te lokken in te grijpen en de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land te beschermen tegen het Westerse marionetten-neonazi regime in Kiev.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: