Pfizer heeft toegegeven dat de injecties van zijn bedrijf waardeloos zijn – dus waarom betalen regeringen nog steeds voor de injecties van Pfizer en leggen ze die op?

pfizer-heeft-toegegeven-dat-de-injecties-van-zijn-bedrijf-waardeloos-zijn-–-dus-waarom-betalen-regeringen-nog-steeds-voor-de-injecties-van-pfizer-en-leggen-ze-die-op?

14-01-22 02:22:00,

Het duurde minder dan een jaar voordat Albert Bourla, CEO van Pfizer, de waarheid vertelde over het falen van zijn mRNA-vaccinprogramma. In een recent interview bekende Bourla dat de eerste twee doses spike-eiwit mRNA slechts “beperkte bescherming” bieden tegen covid-19. Hij trok zelfs de “booster”-injectie in twijfel en beweerde dat deze “redelijke bescherming” biedt tegen ziekenhuisopname en overlijden, maar “minder bescherming” tegen infectie. Bourla zei dat een vierde injectie beschikbaar zou moeten zijn tegen maart 2022, en dat deze de grootste bescherming tot nu toe zou moeten bieden! Op dat punt spuwt Bourla alleen nog maar kletspraat – complete en volslagen onzin, schrijft Lance D Johnson.

Pfizer CEO bedriegt openlijk en gaat door met het plunderen van de wereldbevolking

Deze toegegeven mislukte VACCINES zijn dezelfde injecties waarvan Bourla ooit beweerde dat ze 100 procent effectief waren in het voorkomen van covid-19. Op 1 april, 2021, zei Bourla: “De gegevens tonen ook aan dat het vaccin 100% effectief is tegen ernstige #COVID19 zoals gedefinieerd door @CDCgov en 95,3% effectief tegen ernstige COVID-19 zoals gedefinieerd door @US_FDA. Zeer geruststellend nieuws.” Nu, in 2022, zegt Bourla in wezen hetzelfde – dat een vierde dosis 100 procent effectief zal zijn tegen ernstige COVID-19.

In een gesprek met Yahoo News, zei Bourla: “Nu werken we aan een nieuwe versie van ons vaccin, de 1.1, laat ik het zo zeggen, die ook Omicron zal dekken. Natuurlijk wachten we op de definitieve resultaten, [maar] het vaccin zal in maart klaar zijn.” Hoe kan iemand met een goed geweten het advies van deze man blijven opvolgen, nu zijn manipulatie en bedrog voor de hele wereld zichtbaar zijn geworden?

Mensen over de hele wereld werd beloofd dat zij “hun vrijheden terug zouden krijgen” als zij in de rij zouden gaan staan en dit product zouden nemen. Nu, nadat miljoenen mensen lijden en dood hebben ervaren na vaccinatie, zijn deze eerste drie vaccinaties op de een of andere manier niet goed genoeg. Er is nog een dosis nodig. Waarom betalen regeringen dan nog steeds voor Pfizer-vaccinaties en leggen ze die op? Hoe lang zal deze façade blijven bestaan?

Dit zijn dezelfde injecties die herhaaldelijk aan mensen zijn opgedrongen alsof het om vee gaat. Terwijl Pfizer elk spoor van medische ethiek en wetenschappelijke integriteit uitwist,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: