Sommige zijn gewoon meer gelijk

sommige-zijn-gewoon-meer-gelijk

14-01-22 04: 00: 00,

Nog in juni 2021 schatte het tijdschrift Forbes het fortuin van de Rus, die in oktober 1984 in Leningrad werd geboren, op ongeveer 17,2 miljard US dollar. Het was zeker nuttig dat Pavel’s vader, Valery Durov, een doctor in de filologie, de eigenaar of het hoofd is van de filologische faculteit van de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg. Pavel studeerde immers af in de filologie in het jaar 2006 aan de Universiteit van Sint-Petersburg “eerste klas en met onderscheiding”, d.w.z. precies in het jaar waarin vk, voorheen Vkontake van start ging.

En zoals dat gaat met zonen van vaders met goede connecties en ontvangers van zeer genereuze investeerders, had het netwerk in een mum van tijd “vier jaar nadat de alfaversie was gecreëerd” al ongeveer 100 miljoen gebruikers en was het al snel, laten we zeggen, ongeveer 3 miljard US dollar waard. De rest is slechts een formaliteit. Zo was Durov enkele jaren later, om precies te zijn in het jaar 2017, een Young Global Leader voor Finland bij het World Economic Forum (WEF), d.w.z. vanwege het Nordic Business Forum. Waarom uitgerekend Finland? Wel, wie weet en waarom niet (1,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: