Top viroloog: Covid vaccinatie voor kinderen is “een onvergeeflijke zonde”

14-01-22 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 14. Januari 2022 door KD.

Gerenommeerd viroloog en vaccinontwikkelaar Dr. Geert Vanden Bossche heeft de Covid “vaccinatie” voor kinderen een “onvergeeflijke zonde” genoemd en gezegd dat het zou kunnen leiden tot een toename van kinderziekten en nieuwe bedreigingen voor de volksgezondheid, meldt LifeSiteNews.

Vanden Bossche was een leidinggevende functie bij de Bill and Melinda Gates Foundation en heeft gewerkt met farmaceutische bedrijven als GlaxoSmithKline en Novartis. Hij zei dat de Covid-injecties de natuurlijke antilichamen onderdrukken die kinderen nodig hebben om een verscheidenheid aan ziekten te bestrijden.

“Door de voortdurende onderdrukking door de antilichamen van het vaccin, zijn kinderen mogelijk niet langer op natuurlijke wijze beschermd tegen een reeks infecties bij kinderen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: